Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: ‘Daha dün Demirtaş’a özgürlük isteyenler, bugün başka maske takıp milletin önüne çıkıyorlar’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da yaptığı konuşmada, Demirtaş’a özgürlük isteyenlerin bugün başka maske takıp milletin önüne çıktığını belirterek, bu maskelerin millet tarafından iyi tanındığını ifade etti. Karaismailoğlu, ayrıca 28 Mayıs’ta yapılacak 2’inci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a daha güçlü destek istedi.

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Daha dün Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenler, bugün başka maske takıp milletin önüne çıkıyorlar. O maskeleri 28 Mayıs’ta siz indireceksiniz. Bu maskeleri milletimiz iyi tanıyor. Kandil’den işaret eden parmakları, o maskelerle kapatamazlar? diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da AK Parti Of İlçe teşkilatıyla bir araya geldi. Burada konuşan Karaismailoğlu, daha çok gönüle gireceklerini belirtti. Birlik ve beraberlik mesajı veren ve 21 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını söyleyen Bakan Karaismailoğlu, ‘Her zaman milletin derdiyle dertlendik ve dertlenmeye de devam edeceğiz. 4 tane vatan sevdalısı arkadaşımızla birlikte Trabzon’umuzu, Of’umuzu Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edeceğiz. Karşımızda teröristlerle iş birliği yapan ittifaklar durmuyorlar. Daha dün Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenler, bugün başka maske takıp milletin önüne çıkıyorlar. O maskeleri 28 Mayıs’ta siz indireceksiniz. Bu maskeleri milletimiz iyi tanıyor. Kandil’den işaret eden parmakları, o maskelerle kapatamazlar’ diye konuştu.

Daha sonra MHP ve Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Karaismailoğlu, esnafın taleplerini de dinledi.

Bakan Karaismailoğlu, ayrıca AK Parti Çaykara ve Dernekpazarı ilçe Başkanlığı’nda partililerle buluştu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karaismailoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak 2’inci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü destek istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Adil Karaismailoğlu 28 Mayıs Seçimi Trabzon Politika Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir