Sakla Beni dizisinde çocukların arasında geçen sahne izleyicileri küplere bindirdi

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Sakla Beni dizisinde iki çocuğun arasında geçen “Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun” diyaloğu izleyicileri kızdırdı. Senarist ve oyunculara tepki gösteren izleyiciler, RTÜK’e çağrı yaptı.

Cemre BayselUraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Şenay Gürler gibi isimlerin başrolü paylaştığı Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. İki çocuğun arasında geçen “Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun” diyalog ise izleyicilerin tepkisini çekti.

Sakla Beni’de Uraz Kaygılaroğlu Mete karakterine, Asude Kelebek Naz karakterine, Cemre Baysel ise İncila karakterine hayat veriyor. Dizinin ilk bölümünde Naz, Mete ve İncila’nın yıllar önceki halleri ekrana getirildi. Sahnede Mete ve Naz odada tek başına konuşurken İncila da uzaktan onları izliyor. Naz, Mete’ye “Bu iki kişilik bir oyun, büyüklerin oynadığı bir oyun… Ben merak ediyorum sen etmiyor musun? Hadi evcilik oynayalım” diyerek yanına çekiyor. Mete ile odada yalnız kalan Naz, bir anda çığlık atarken aileler de odaya koşuyor. Kızını kucağına alan baba, Mete’nin annesine dönerek “Bitirdiniz bizi” diyor.

https://www.bgconline.org/

Yıllar sonra evlenmelerine karar verilen çocukların arasında geçen sahne izleyicileri kızdırdı. X’te gündeme oturan diziye tepki gösteren izleyiciler, başta senarist ve başrol oyuncular olmak üzere çocuk oyuncuların anne ile babalarına da sitem edildi. Sahne için “Yaptırım uygulanmalı”, “Böyle sahneler için utanmadınız mı?” ve “Bu sahnelere izin veren ebeveynler de en az yazanlar kadar suçlu” yorumları yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları