Tekirdağ’da 1919 öğrenci ‘Tekirdağ karşılaması’ oynadı

Tekirdağ’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 1919 lise öğrencisi ‘Tekirdağ karşılaması’ oynadı. Süleymanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonda gençler birlik ve beraberlik mesajı verdi.

TEKİRDAĞ’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 1919 lise öğrencisi ‘ Tekirdağ karşılaması’ oynadı.

Süleymanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde bulunan 6 okuldan 1919 öğrenci ile ‘ Tekirdağ karşılaması’ organizasyonu düzenledi. Öğrenciler, Süleymanpaşa ilçesindeki sahil dolgu alanında, ‘ Tekirdağ karşılaması’ oynayarak, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk‘ün Samsun’a çıkışının 104’üncü yılını kutladı. Etkinlik sonrasında sahil dolgu alanda bulunan öğrenciler açılan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gençlerle birlik ve beraberliği arttırmak için yaptıkları organizasyonlardan biri olduğunu belirterek, “Ben öncelikle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan bütün gazi ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. İnanıyorum ki Türkiye yüzyılı bu gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Yüzyıllar boyunca, kıyamete kadar bu gençler sayesinde Allah nasip ederse Türk ulusu, Türk milleti çok daha iyi yerlere gelecek. Daha öncede bu organizasyonu yaptık, her seferinde gençler kendini geliştiriyorlar. Bir de Tekirdağ‘a özgü, Tekirdağ karşılaması, Tekirdağ’a özgü bir organizasyondu. Ekibimiz organizasyon için bir yıldır uğraşıyor. Maksat birlik ve beraberliği pekiştirmek. Madem Türkiye yüzyılı diye ortaya bir vizyon koyuyoruz bu vizyonu birlik ve beraberlik içerisinde başarabileceğimizden başka şansımız olmadığını biliyoruz. Biz birilerine inat birlik ve beraberliğimizi çok daha sıkı saflar içerisinde ortaya koyacağız” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Kemal Atatürk Tekirdağ 19 Mayıs Gençlik Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları