TCG Rüzgar Hücum Botu Ro-Ro İskelesinde Ziyaretçilerini Ağırladı

Zonguldak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde TCG Rüzgar Hücum Botu Ro-Ro iskelesinde ziyaretçilerini ağırladı. Ayrıca törende çelenk sunuldu, sporcular Vali’yi ziyaret etti ve ödül töreni düzenlendi.

TCG Rüzgar Hücum Botu Ro-Ro iskelesinde ziyaretçilerini ağırladı

ZONGULDAK Zonguldak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. TCG Rüzgar Hücum Botu Ro-Ro iskelesinde ziyaretçilerini ağırladı.

Valilik binası önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı önüne çelenk sunuldu. Kutlama programı çerçevesinde Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve sporcular 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müdürü Yüksel ve sporcular günün anısına Vali Tutulmaz’a çiçek takdim etti.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sağanak yağış nedeniyle spor salonunda yapıldı.

Törene, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İl Müdürü Yüksel, “Sizler ülkeniz ve milletimiz için canla başla çalışan Fatih’in torunusunuz. Üreten kendini geliştiren bizlere gelecek günlerin daha aydınlık olacağını veren gençlersiniz. Biz bu topraklardan doğun gücüz. Bu topraklarda doğduysak bir sebebi var. İşiniz hiç de kolay değil. Yarının Türkiyesi sizlerin çalışmalarıyla şahlanacaktır”dedi.

Ardından Zonguldak ve çeşitli yörelere ait halk oyunları gösterileri yapıldı. Programın son bölümünde ise 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde şiir, kompozisyon, resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde TCG Rüzgar Hücum Botu Ro-Ro iskelesinde ziyaretçilerini ağırladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Onur Altındağ – Spor

Mustafa Kemal Atatürk Gençlik Spor Spor Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları