Skoda Yılın Distribütörü oylamasında Yüce Auto’ya iki ödül birden!

Yüce Auto, Skoda Auto tarafından global olarak her yıl düzenlenen ve tüm dünyadaki 164 distribütörünün yıllık performanslarının değerlendirildiği Yılın Distribütörü organizasyonunda iki ödülün birden sahibi oldu.

Yüce Auto, Skoda Auto tarafından global olarak her yıl düzenlenen ve tüm dünyadaki 164 distribütörünün yıllık performanslarının değerlendirildiği Yılın Distribütörü organizasyonunda iki ödülün birden sahibi oldu.

Yüce Auto, Human Touch/Müşteri Memnuniyeti kategorisinde tüm distribütörler arasında en yüksek puanı alarak birincilik elde etti. Bununla birlikte Marka ve İnovasyon kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya daha imza attı.

Çekya‘nın Başkenti Prag’da düzenlenen törende ödül alan Yüce Auto, 2022 yılı boyunca gerçekleştirdiği projeler ve aktivitelerle en dikkat çeken Skoda distribütörlerinden biri olmayı başardı. Marka imajını ve markaya olan tutkuyu her geçen ileriye taşımayı başaran Yüce Auto, aynı zamanda her alanda insan odaklı yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini artırmayı sürdürüyor.

Daha önce 2015 ve 2019 yıllarında Skoda Auto tarafından dünyadaki 103 distribütör arasında Satış Sonrası Hizmetler kategorisinde En İyi Distribütör Ödülü’ne 2 kez alan Yüce Auto, 2018 yılında da Marka ve Kalite Yönetimi kategorisinde En İyi Distribütör Ödülü’nü kazanmıştı. Bununla birlikte Yüce Auto 2021 yılında ise satış performansıyla Uluslararası Satışlar Kategorisi’nde birinciliğini almıştı.

Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

Çekya Skoda Otomobil Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları