Rıdvan Dilmen geçmişe geri döndü! Türk futbolu için çok tartışılacak bir teklif ortaya bıraktı

[ad_1]

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, gelecek sezon 20 takımla oynanacak Süper Lig’de Play-Off sisteminin uygun olacağını söyledi. Dilmen, “Belki bir yıllığına olabilir. Tadı damağımızda kaldı, Fenerbahçe-Galatasaray finali olmuştu” dedi.

TV8.5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, ‘Yüzde Yüz Futbol’ programında, Play-Off sistemi ve yabancı kuralı tartışmaları hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

“FENERBAHÇE YABANCI KURALININ DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR”

Yabancı kuralı kararının bir an önce verilmesi gerektiğini söyleyen Dilmen, “Yabancı kuralında okuduğum kadarıyla da sadece Fenerbahçe sınırın devam etmesini istiyor. Fenerbahçe’nin menfaati 7+4 olarak devam etmesi yönünde çünkü yerli oyuncuları çok iyi. Ancak ne karar verilirse verilsin bir an önce verilmesi gerekiyor” dedi.

“TADI DAMAĞIMIZDA KALDI”

Play-Off sisteminin ise gelecek sezon düşünülebileceğini söyleyen Dilmen, “Gelecek sezon olağanüstü bir süreçten dolayı 20 takımla oynanacağı için belki bir yıllığına play-off oynanabilir. Belki de yaşanan o sezonun tadı damağımızda kaldı çünkü Fenerbahçe- Galatasaray finali olmuştu” ifadelerini kullandı.

Ömer Özarslan Spor editörü Haberler.com – Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları