Mekke’ye giden Hüsamettin Manya’dan haber alınamıyor

Mardin’in Midyat ilçesinde yaşayan Hüsamettin Manya, 2 ay önce hac görevini yerine getirmek için gittiği kutsal topraklardan dönüş yapmadı. Manya’dan haber alınamayan ailesi, endişe içerisinde yardım çağrısında bulundu. Yeğeni Zeynep Barış, amcasının durumuna dikkat çekerek, hac görevini yerine getirmek üzere çıktığı yolculuktan dönmediğini ifade etti. Barış, amcasının kaybolmasının ardından aylardır onu bulmak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

“Hacca gitmeden önce son olarak amcamın yanındaydım. Hac farizasını yerine getirmek üzere yola çıktı. Ancak Arafat tepesinde kayboldu. O günden beri sürekli olarak onu arıyoruz ve bu durum bizi derinden üzüyor. Amcamın fotoğrafını ve iletişim bilgilerini hac bölgesindeki yetkililere ilettik, her yerde arama çalışmalarını başlattık. Ancak aylardır herhangi olumlu bir gelişme elde edemedik. Lütfen, amcamı görenlerin bize haber vermelerini istiyoruz. Adı Hüsamettin Manya.”

Zeynep Barış, Mekke ve Medine’deki hapishaneler ve hastaneler de dahil olmak üzere her yerde amcasını aradıklarını, ancak şu ana kadar olumlu bir sonuca ulaşamadıklarını paylaştı. Barış, umutla beklediklerini belirterek, “En son Arafat bölgesinde görüldüğü haberi geldi. İlgilenen herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları