Kağıthane’de binadaki yangına hortumlu müdahale kamerada

[ad_1]

Kağıthane’de binadaki yangına hortumlu müdahale kamerada Dairenin balkonunda çıkan yangın vatandaşları sokağa döktü Dairede yaşayan yaşlı bir kadın vatandaşlar tarafından çıkartıldı Kağıthane’de bir binadaki dairenin balkonun başlayan yangın paniğe neden oldu.

Kağıthane‘de binadaki yangına hortumlu müdahale kamerada

Dairenin balkonunda çıkan yangın vatandaşları sokağa döktü

Dairede yaşayan yaşlı bir kadın vatandaşlar tarafından çıkartıldı

İSTANBUL – Kağıthane‘de bir binadaki dairenin balkonun başlayan yangın paniğe neden oldu. Vatandaşların sokağa döküldüğü yangına belediye ekipleri tankerin üstüne çıkıp hortumla müdahale etti. Alev alev yanan balkon kameralara yansırken, dairede yaşayan yaşlı bir kadın ise vatandaşlar tarafından çıkartıldı.

Yangın, saat 14.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerindeki 5 katlı bir binanın birinci katındaki balkondaki tahta parçaları henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangının kısa sürede büyüyerek balkonu sarması üzerine vatandaşlar itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. O esnada Kağıthane Belediyesine ait bir su tankerindeki görevliler, yangını görerek müdahale etmek istedi. Tankerin balkonun altına yanaştıran görevliler, aracın üstüne çıkarak hortumla alevlere müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangına ise bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışması yapıldı.

Tankerin üstüne çıkıp hortumla müdahale

Yangın nedeniyle vatandaşlar sokağa dökülürken, dairede yaşayan yaşlı bir kadın ise vatandaşlar tarafından dışarıya çıkartıldı. Balkonun alev alev yandığı anlar ve hortumla müdahale ise kameralara yansıdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, sağlık ekipleri ise yaşlı kadının kontrollerini yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kağıthane İtfaiye 3. Sayfa Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları