Kağıthane Yağlı Güreşlerinde Şampiyon Gümüşalan oldu

[ad_1]

Bu yıl 30.’su düzenlenen ve 400’ün üzerinde güreşçinin katıldığı Kağıthane Yağlı Güreşleri’nde altın kemer Hüseyin Gümüşalan’ın oldu.

Bu yıl 30.’su düzenlenen ve 400’ün üzerinde güreşçinin katıldığı Kağıthane Yağlı Güreşleri’nde altın kemer Hüseyin Gümüşalan’ın oldu. Final müsabakasında Mustafa Arslan ile mücadele eden Gümüşalan, kıyasıya geçen güreşin ardından ipi göğüsledi.

Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Güreş Sahası’nda gerçekleşen 30. Kağıthane Yağlı Güreşleri’nde 400’ün üzerinde pehlivan mücadele etti. İlk olarak alt gruplar güreşirken, Başpehlivanlar Mustafa Taş, Osman Aynur, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil de seyirciye Kırkpınar tadında güreşler izletti. Final müsabakasında Hüseyin Gümüşalan – Mustafa Arslan güreşinden galip ayrılarak altın kemeri alan isim Gümüşalan oldu. Başpehlivanlar Serhat Balcı ve Mehmet Yeşil Yeşil ise 3.’lük kürsüsünü paylaştı.

Kağıthane Yağlı Güreşleri’ne binlerce vatandaş ilgi gösterdi. Farklı şehirlerden yüzlerce güreşçinin katıldığı, alt grupların da yer aldığı müsabakalarda izleyenler güreşe doydu. Kıyasıya geçen mücadelelerin Kırkpınar’ı aratmadığı gözlendi.

Güreşçiler madalya ve kupalarını Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in elinden alırken, Başkan Öztekin, ” Bugün 30 Nisandayız ve hava çok güzel zemin iyi saha iyi baş pehlivanlarımız kurslarını çekmiş oldular, ben güzel müsabakalar olmasını diliyorum, öğleden önce küçüklerimiz, miniklerimiz burada güreş yaptılar birlikte birbirlerini denemiş oldular, şimdi baş pehlivanlarımız Kırkpınar’dan önce tekrar birlikte güreş tutmuş olacaklar, müsabakalarda tüm baş pehlivanlarımıza başarılar diliyorum ama bu güzelliği oluşturan baş pehlivanlarımızla birlikte vatandaşlarımız burada binlerce vatandaşımız bugün burada bizleri yalnız bırakmadı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ata sporumuz yağlı güreşe hep beraber destek oluyoruz inşallah gelecek kuşaklarda yüzlerce yıldır devam eden bu güreş etkinliğine devam edecektir, aynı zamanda çocuklarımız için de birçok spor müsabakalarımız var Kağıthane belediyesi olarak bunları da değerlendiriyoruz, önümüzdeki haftada da uçurtma yarışmamız olacak buradan da sizlerin aracılığı ile tüm İstanbulluları tüm Kağıthaneyi uçurtma yarışmasına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başpehlivan Recep Kara, ” İstanbul Kağıthane belidiyesi’nin yağlı güreş etkinlikleri her sene kalitesini arttırarak devam ediyor, bugünde normal sezonundan biraz erkene alındı Kırkpınar’dan sonra yapılıyordu normal şartlarda Kırkpınar’dan önce biraz havalar serin ama gördüğünüz gibi şükürler olsun güzel bir hava var, seyircimizin ilgisi’de güzel inşallah artık bize de güzel güreşler yapmak kalıyor, bugün burada 10 yaşında olan güreşçi den tutun 40 yaşında baş pehlivan kardeşlerimize kadar herkes bu er Meydanı’nda güreş tutacak, bu kültürümüzü yaşattığımız için ayrıca gururluyuz bizi biz yapan değerler bunlar ata sporumuza kültürümüze hep beraber sahip çıkalım, bu organizasyonun burada tertiplenmesinde emeği geçen Kağıthane belediye başkanı Mevlüt Öztekin beye çok teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu

Kağıthane Yağlı Güreşlerinin 20 yıldır güreş ağalığını yapan Yusuf Yoldaş bu yılki etkinliklerde unvanını Ahmet Balcı’ya devretti. Kağıthane Yağlı Güreşlerinin Ağası Ahmet Balcı oldu. – İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Kara Kağıthane Yerel Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları