FATİH’te Metruk Binada Yangın Çıktı: 2 Yavru Kedi ve 1 Köpek Kurtarıldı

FATİH’te evsizlerin yaşadığı 2 katlı metruk bir binada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, 2 yavru kedi ve 1 köpek kurtarıldı.

FATİH’te evsizlerin yaşadığı 2 katlı metruk bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında can kaybı bulunmazken itfaiye ekipleri metruk binadan, dumandan etkilenen 2 yavru kedi ve 1 köpeği kurtardı.

Yangın, saat 03.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Vefa Caddesi’nde bulunan 2 katlı metruk binada henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Binadan yükselen dumanları gören mahalle sakinleri,  durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada, metruk binada yaşadıkları öne sürülen bazı kişiler kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti ve kısa sürede söndürdü. Polis ve sağlık ekipleri ise sokakta hazır hazır bulundu.

2 YAVRU KEDİ VE 1 KÖPEK KURTARILDI

Olay yerine birçok ilçeden sevk edilen itfaiye ekipleri farklı noktalardan yaptıkları müdahaleler sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürdü. Yangında, evsiz vatandaşların beslediği 2 yavru kedi ve 1 köpek yara almadan kurtarılarak, binada yaşadığı öğrenilen evsiz bir vatandaşa teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Emre Kurt – Güncel

İtfaiye kedi Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir