Egemen Bağış’tan Türk bayrağına engel olanlara bomba gönderme: Salonu gelincik tarlasına dönüştürdük

[ad_1]

EuroLeague Finali’nde Fenerbahçe’nin Mersin Yenişehir’i yenerek Avrupa şampiyonu olduğu maçı takip eden Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, zaferden sonra açıklamalarda bulundu. İki takımımızın Prag’da final oynamasından dolayı gurur duyduğunu söyleyen Bağış, Türk bayrağının engellendiği olayla ilgili ise “Cahillik yaptılar, özür dilediler. Bayraklarımızla, ‘bayrak açamazsınız’ dedikleri salonu gelincik tarlasına dönüştürdük. Türkiye’nin sevincini engelleyemeyeceklerini gördüler” dedi.

Fenerbahçe Alagöz Holding, Euroleague Kadınlar Finali’nde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 99-60 mağlup ederek şampiyon oldu. Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Kralovka Arena’da oynanan karşılaşmanın ardından Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu.

“RENKLERİNE GÖRÜR VERDİĞİM TAKIMIN KAZANMASI AYRICA MUTLU ETTİ”

Egemen Bağış, Prag’daki Türk finali hakkında “Gerçekten benim için çok büyük gurur vesilesiydi. Prag’da Avrupa şampiyonasında finale kalan iki takımın ikisinin de Türkiye’nin takımı olması, 1’incilik ve 2’ncilik için Türk takımlarının mücadele ediyor olması Türk büyükelçisi için çok büyük bir gurur. Çocukluğumdan beri renklerine gönül verdiğim, kongre üyesi olmaktan gurur duyduğum Fenerbahçe’nin kazanması da tabii ki beni mutlu etti. Mersin de çok güzel bir mücadele ortaya koydu. Onları da yürekten tebrik ediyorum. Anadolu’nun bağrından kopup gelip, Avrupa’nın ikincisi olmak çok büyük bir başarı. Gerçekten Türkiye olarak ne kadar gururlansak azdır. Ne mutlu Türk’üm diyene” şeklinde konuştu.

“BAYRAK AÇAMAZSINIZ DEDİKLERİ SALONU GELİNCİK TARLASINA DÖNÜŞTÜRDÜK”

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi oyuncularına USK Praha maçının ardından Türk bayrağı açtırılmaması ile ilgili ise “O gün yaşanan olay nahoş bir olaydı. Kaybetmeyi hazmedemeyen bir takım yöneticisi, FIBA yetkilisi değil, Çekya Basketbol Federasyonu’nun bir yetkilisi değil. Maçı kaybeden USK Praha’nın bir yöneticisi. Burada bayrak açmak yasak diye bir kural olduğunu iddia etti. Cahillik yaptı. O cahilliğin neticesinde de takımı yazılı özür dilemek zorunda kaldı. Biz hemen müdahale ettik. Gerçekten de FIBA Başkanımız Turgay Demirel de çok ciddi destek verdi. Türkiye’den de hem Cumhurbaşkanımız hem de Dışişleri Bakanımız bu konuda hassasiyet gösterdiler. Neticede olay karşı tarafın özür dilemesiyle sonuçlandı. Ve bugün sizler de şahit oldunuz her yerde şanlı Türk bayraklarımızla, onların ‘bayrak açamazsınız’ dedikleri salonu gelincik tarlasına dönüştürdük. Çok şükür burada Türkiye’nin bu sevincini engelleyemeyeceklerini bir kez daha gördüler” sözlerini sarf etti.

Sizce Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olması seçimlerin 2. tura kalmasında etken olacak mı?

— Haberler.com (@Haberler) April 19, 2023 Ömer Özarslan Spor editörü Haberler.com – Spor

Egemen Bağış Spor Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları