Düğün salonuna çocuk gelin operasyonu! Annenin bir sözü herkesi aklamaya yetti


Diyarbakır’da bir düğün salonunda ‘çocuk gelin’ olduğu ihbarıyla polisin düzenlediği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Anne M.G. ifadesinde, kızının severek evlenmek istediğini belirterek “Herhangi bir zorlama olmadı” dedi. Şahıslar serbest bırakıldı, 15 yaşındaki çocuk gelin G.G. ise ailesine teslim edildi.

29 Nisan’da Sur ilçesinde bulunan bir düğün salonunda meydana gelen olayda; 15 yaşında olduğu iddia edilen G.G., S.S.(24) ile evlendirilmek üzere kuaföre götürüldü. G.G. ile S.S., daha sonra gelin aracıyla düğün salonuna geldi. Salona giriş yapan G.G. ve S.S., davetlilerin olduğu salona girecekleri sırada polis operasyonuyla durduruldu.

PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Polis, çocuk gelin G.G.’yi ekip aracına götürürken, damat S.S.’nin de aralarında olduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. G.G. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. G.G.’nin pedagog eşliğinde ifadesi alındı.

“HERHANGİ BİR ZORLAMA OLMADI”

Gözaltına alınanlar arasında bulunan G.G.’nin annesi M.G.’nin, ifadesinde kızının severek evlenmek istediğini belirterek, “Biz de evliliğe onay verdik. Herhangi bir zorlama olmadı” dediği öğrenildi.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

G.G., Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından ailesine teslim edildi. Gözaltında bulunan 5 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çocuk Sur 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir