DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Iğdır mitinginde konuştu Açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bizim DEVA Partisi olarak hedefimiz çok net. Biz tam demokrasi diyoruz, eksik gedik değil tam demokrasi. Tam demokrasi gelsin ki hak yerini bulsun, hukukun üstünlüğü olsun.” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bizim DEVA Partisi olarak hedefimiz çok net. Biz tam demokrasi diyoruz, eksik gedik değil tam demokrasi. Tam demokrasi gelsin ki hak yerini bulsun, hukukun üstünlüğü olsun.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Iğdır’a gelen Babacan, esnafı ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti.

Babacan, daha sonra Doğubayazıt Caddesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, önlerinde kritik bir seçimin olduğunu söyledi.

Seçimlere 6 parti olarak ortak cumhurbaşkanı adayıyla gireceklerini hatırlatan Babacan, “Sayın Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı adayımız olarak belirledik. İlk pusulada hep beraber destek vereceğimiz Sayın Kılıçdaroğlu’na sadece Millet İttifakı’na mensup partiler değil başka partiler de desteklerini açıkladılar, onlara da teşekkür ediyoruz. İlk pusulada cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun isminin altına evet mührünü basacağız inşallah.” diye konuştu.

Yönetime geldiklerinde iyi yapılan, dürüst yapılan bütün projelere destek vermeye devam edeceklerini anlatan Babacan, şunları kaydetti:

“Hatta daha iyi projelerin altına imzamızı atacağız inşallah. Biz diyoruz ki aynı zamanda projelerin eksiği varsa tamamlayacağız, yanlışsa düzelteceğiz. Bizim DEVA Partisi olarak hedefimiz çok net. Biz tam demokrasi diyoruz, eksik gedik değil tam demokrasi. Tam demokrasi gelsin ki hak yerini bulsun, hukukun üstünlüğü olsun. Adalet gelsin bu ülkeye diye çalışıyoruz. Tam demokrasi demek Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez, Boşnak hiç fark etmez, Sünni, Alevi, Caferi fark etmez, hangi mahalleden olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun, herkes bu ülkenin eşit ve onurlu vatandaşı olacak dedik. Bizim hedefimiz ülkemizde eşit vatandaşlık ilkesini hakim kılmaktır. Bu ülkede yaşayan herkesin birinci sınıf vatandaş olması demektir. Hiç kimsenin bir başkasına üstünlük taslamadığı bir Türkiye’dir, bunu gerçekleştireceğiz.”

Sizce 2. turda seçimi kim kazanacak?

— Haberler.com (@Haberler) May 15, 2023 Iğdır Seçim Sonuçları Iğdır Yerel Seçim Sonuçları 2019 Iğdır Genel Seçim Sonuçları 2018 Kaynak: AA / Hüseyin Yıldız – Politika

Deva Partisi Ali Babacan Iğdır Politika Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları