Bakan Akar: “Suriye’nin kuzeyinde kazdıkları çukurlara gömüldüler, Irak’ın kuzeyinde kampları yerle bir ediliyor”

[ad_1]

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; “Teröristler Suriye’nin kuzeyinde kazdıkları çukurlara gömüldüler, şu anda da Irak’ın kuzeyinde terörist kampları yerle bir ediliyor, barınakları, sığınakları, inleri tepelerine yıkılmaya devam ediliyor” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; “Teröristler Suriye’nin kuzeyinde kazdıkları çukurlara gömüldüler, şu anda da Irak’ın kuzeyinde terörist kampları yerle bir ediliyor, barınakları, sığınakları, inleri tepelerine yıkılmaya devam ediliyor” dedi.

AK Parti’den Kayseri milletvekili adayı gösterilen Akar, Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın ilgisiyle karşılanan, onlarla tek tek sohbet eden Akar, esnaf ziyaretlerinin ardından ilçe merkezlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buralardaki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü ve büyük Türkiye olma yolunda kararlılıkla ilerlediklerini ifade eden Akar, ülkenin büyümesi ve güçlenmesindeki en önemli unsurların başında güvenliğin geldiğini belirtti. 85 milyonun rahat ve huzur içinde yaşaması için güvenliğe vurgu yapan Akar, “Asil milletimizi 40 yıldan beri başına musallat olan terör belasından kurtarmak için yapılması gereken ne varsa bunları yapıyoruz. Yurt içi tamam. Teröristler Suriye’nin kuzeyinde kazdıkları çukurlara gömüldüler, şu anda da Irak’ın kuzeyinde terörist kampları yerle bir ediliyor, barınakları, sığınakları, inleri tepelerine yıkılmaya devam ediliyor” diye konuştu.

Teröristlerin arkasında kim olursa olsun, kim desteklerse desteklesin mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini dile getiren Akar, “Mehmetçik büyük bir kahramanlıkla teröristlerin üzerine gidiyor. Terör örgütünün şu anda çöküş halinde olduğu görüyoruz. Bunu engellemek için, terör örgütüne nefes aldırmak için içeriden ve dışarıdan çalışanlar var. Bunların beyhude gayretler olacağını, bunların terörün çöküşünü engelleyemeyeceğini hepinizin bilmesi lazım” açıklamalarında bulundu. Mehmetçiğin nefesinin teröristlerin ensesinde olduğunu belirten Akar, “Bazı içeriden ve dışarıdan hainler, nifak tohumları atarak ‘terör elebaşını tahliye edeceğiz’, ‘bunları affedeceğiz’ gibi birtakım ifadeler kullanıyor. Bunlara asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin önemli bir seçime yaklaştığını ifade eden Akar, şunları söyledi:

“Bu seçimde zihniyetler önemli. Bizim bu kadar şehit, gazi verdiğimiz, yıllarca mücadele ettiğimiz terör örgütüne can suyu vereceklerle mesafe koymak gerekir. Terörle, terör sevicilerle, terörü destekleyenlerle arasına mesafe koymayanlardan biz uzağız. Terörle arasına mesafe koymayanlar bizim için problem. Bu konuda sizin ferasetinizin, milli manevi değerlere olan saygınızdan eminiz, bundan şüphemiz yok.”

Sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, Akar’a terörle mücadeledeki kararlı duruşundan dolayı teşekkür etti. – KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Suriye Irak Politika Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları