Malatyalı depremzede Bakan Akar’dan ‘sosyal medyadaki söylemlere’ karşı yardım istedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, depremzedelere yönelik sosyal medyada kullanılan insanlık dışı ve ahlak dışı ifadeleri kabul edilemez olarak nitelendirdi. Malatyalı depremzede Lütfiye Ayaz, Bakan Akar’a seçim sonrası depremzedelere yönelik yapılan söylemlere tepkisini dile getirdi. Bakan Akar ise bu söylemlerle ilgili siyasi, idari ve hukuki yaptırımın uygulanacağını belirtti.

Malatyalı depremzede Bakan Akar’dan “sosyal medyadaki söylemlere” karşı yardım istedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar :

“İnsanlık dışı, ahlak dışı ifadeler kullanıldı. Bunların kabul edilmesi mümkün değil”

“Bunlarla ilgili yapılabilecek siyasi, idari ve hukuki ne varsa yaptık, yapacağız. Merak etmeyin gerekli cevabı alacaklar”

KAYSERİ – Kayseri’de bir depremzedenin seçimin ardından sosyal medyada kendilerine yönelik söylemlere ilişkin tepkisini dile getirmesi üzerine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, söz konusu söylemlerin kabul edilmesinin mümkün olmadığını söyledi. Akar, “Bunlarla ilgili yapılabilecek siyasi, idari ve hukuki ne varsa yaptık, yapacağız. Depremzede kardeşlerimiz müsterih olsun. Merak etmeyin gerekli cevabı alacaklar” dedi.

Malatyalı depremzede Lütfiye Ayaz, Hunat Camii’nde cuma namazı kılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın yanına gelerek, Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında özellikle sosyal medyada depremzedelere yönelik söylemlere ilişkin tepkisini dile getirdi. Depremin ardından Kayseri’deki bir yurda yerleştirildiğini belirterek, teşekkür eden Ayaz, “Seçimin ardından depremzedelere saldıran söylemler canımızı depremden daha çok yaktı. Bir yaptırım uygulanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Akar, Ayaz’a “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremdeki kayıplarından dolayı başsağlığı dileklerini ileterek, “Depremzedelere yönelik söylemleri hem hukuki hem idari hem siyasi olarak takip ediyoruz. İnsanlık dışı, ahlak dışı ifadeler kullanıldı. Bunların kabul edilmesi mümkün değil. Bunları başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili bakanlarımız, hukukçularımız, diğer yetkililerle birlikte yakından takip ediyoruz. Bunlarla ilgili yapılabilecek siyasi, idari ve hukuki ne varsa yaptık, yapacağız. Depremzede kardeşlerimiz müsterih olsun. Merak etmeyin gerekli cevabı alacaklar” diye konuştu.

85 milyon vatandaşı bir ve beraber, kardeş olarak nitelendiren Akar, “Millet olarak büyük bir felaketle karşılaştık. Kardeşlerimizin acısını hep beraber paylaşıyoruz. Her şey normalleşinceye kadar oradaki vatandaşlarımızla beraberiz, depremzede kardeşlerimiz hiçbir zaman yalnız değil. Devlet-millet iş birliğini orada gösterdik, gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ali Göç – Güncel

Hulusi Akar Kayseri Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları