Finalde 35 sayı ile rekor kıran MVP Stewart DHA’ya konuştu

[ad_1]

açıklamalarda bulundu.

açıklamalarda bulundu. EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali’nin en değerli oyuncusu seçilen ve finalde 35 sayı kaydederek hem rekor kıran hem de takımının kupayı kazanmasında büyük pay sahibi olan Breanna Stewart, “Harika hissediyorum. Hedefimiz Euroleague kupasını kazanmaktı. Finali kazandık ve kupayla evimize dönüyoruz” açıklamasında bulundu.

“KIZIMIN BURADA MÜCADELE EDEN HARİKA KADINLARI GÖRMESİ GERÇEKTEN MUTLULUK VERİCİ”

2021 yılında dünyaya gelen kızı Ruby’nin ilk şampiyonluğu olduğunun sorulması üzerine ise tecrübeli oyuncu, “Kızım buradaydı. Beni ve burada mücadele eden harika kadınları görmesi gerçekten mutluluk verici. Burada ona rol model olabilecek çok fazla kadın var. Umarım dünya şampiyonlukları da görür” dedi.

“BUGÜN MAÇA İYİ BAŞLAMAK ZORUNDA OLDUĞUMUZU BİLİYORDUK”

Oynadıkları son iki resmi maçın ilk yarısında iyi oynamamalarına rağmen bugün karşılaşmanın ilk anından itibaren çok iyi performans sergilediklerini vurgulayan Emma Meesseman, “Bugün maça iyi başlamak zorunda olduğumuzu biliyorduk. Bunu başardık. Bunu yapmamızı sağlayan birçok faktör vardı. Rakibimiz iyi bir takımdı, iyi basketbol oynuyordu. Eğer enerjimiz iyi olursa, agresif olmayı başarırsak ve bunu 40 dakikaya yayabilirsek bizi mağlup etmek gerçekten çok zor” ifadelerini kullandı.

Meesseman, 35 sayı kaydederek Dörtlü Final’in en değerli oyuncusu seçilen Breanna Stewart ile ilgili olarak ise, “O harika bir oyuncu. Çok ama çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söylemem gerekiyor” şeklinde konuştu.

– Pragçekya Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dul seks hattı dul seks hatları dul sohbet hattı dul sohbet hatları dul sex hattı dul sex hatları dul bayan numaraları sex hattı sex hatları sex hattı sex hatları seks hattı seks hatları alo sex hattı alo seks hattı seks hattı seks hatları seks numaraları sikiş hattı porno sohbet hattı whatsapp sex hattı sex hattı ucuz sex hatları ucuz sex hattı ucuz seks hattı sex hattı sex hattı ara sex sohbet seks hatları cinsel sex sohbet alo sex hattı alo seks hattı telefon seks hattı online sex sohbet telefon sex hattı sex sohbet telefon telefonda seks sohbet canlı sex hattı sex hattı ara canlı sex hatları erotik sohbet hattı sex hattı sex hatları telefonda cinsel sohbet canlı sex tel telefonda sex hattı telefonda seks hattı sex hattı türk sex hattı telefonda sex hattı telefonda sex hatları trsohbet hatları trsohbet hattı trsohbet sex hattı trsohbet odaları